Ziua Logo
  Nr. 2406 de joi, 16 mai 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
ZIUA prezinta fragmente din cartea "Vadim intre Presedintie si Ospiciu", scrisa de fostii "locotenenti" ai presedintelui PRM, deputatii Ilie Neacsu si Sever Mesca
Duplicitatea lui Vadim fata de evrei si arabi
-- Cand mergea la liderul libian Moammer Kadhafi, "Tribunul" ii infiera pe evrei cu manie proletara si declara America "o colonie a Israelului" * Din tara insa, Vadim ii trimitea premierului israelian, Ariel Sharon, scrisori mieroase in care apara cauza Israelului si incerca sa intre sub pielea acestuia * "Stiu ca iubita dvs. sotie era originara din Brasov, la fel ca si regretata mea mama", ii scria seful PRM lui Sharon
La inceputul saptamanii viitoare, deputatii lie Neacsu si Sever Mesca vor lansa pe piata cartea "Vadim intre Presedintie si Ospiciu" - lucrare de 500 de pagini ce va aparea intr-un tiraj de 50.000 de exemplare. Autorii cartii, fosti "locotenenti" ai lui Vadim Tudor vreme de circa 10 ani, fac dezvaluiri cutremuratoare despre liderul PRM si-l infatiseaza opiniei publice intr-o lumina negativa, care il prezinta pe "Tribun" drept un personaj politic de prima marime, cu grave probleme comportamentale si care se afla mult mai aproape de ospiciu decat s-ar crede. Cartea contine zeci de documente confidentiale, semnate de "tribun", precum si zeci de fotografii cu comentarii care vor face deliciul cititorilor. Publicam in continuare fragmente din lucrarea celor doi deputati, cu precizarea ca, afland de aparitia cartii, Vadim a lansat ieri un comunicat de presa in care i-a facut albie de porci pe Ilie Neasu si Sever Mesca, amenintandu-i cu judecata si cu solicitarea unor despagubiri de 20 miliarde lei. (Razvan SAVALIUC)
Vadim se dadea zmeu cu evreii, in fata lui Kadhafi
"Intalnirile lui Vadim cu marile personalitati ale lumii nu au fost, cu exceptia poate a intalnirilor din China si Libia, decat simple intersectari de drumuri. La Strasbourg, la Consiliul Europei, a parasit hemiciclul inainte ca oratorul Shimon Perez sa-si termine discursul, pentru a-i taia calea, la plecare, pe scari si a-i adresa cateva cuvinte - de apreciere pentru discurs si pentru justetea politicii Israelului, daca ar fi sa-l credem. Si pentru ca veni vorba, a fost Vadim sincer cand ii spunea lui Kadhafi, citez: "Eu sunt un luptator impotriva sionismului, in Patria mea (...) America este o colonie a Israelului, in mintea mea se produce uneori o imagine, ca o metafora poetica - vad cu ochii mintii un soarece foarte mic tragand dupa el, cu un lant lung, un elefant gigantic. Acestia sunt Israelul si SUA (...) Israelul m-a trecut pe lista neagra. De ce? Aceasta intoleranta este numai unul dintre motivele pentru care tot mai multa lume acuza Israelul de terorism de stat".
Sau poate a fost sincer Vadim cand, presat de procesul cu declaratia privind antrenarea fortelor Hamas la Bucuresti, ii scria pe 12 februarie 2002 lui Ariel Sharon: "Am mai afirmat ca, atunci cand unul dintre ei a fost vazut lovind cu cutitul in harta Israelului (...) si a strigat ca ii va omori pe toti evreii din lume, putem crede ca nu mai e vorba de nici o protectie a demnitarilor, ci de fanatism si ura".
Dupa ce il denunta, in cel mai propriu sens al cuvantului pe presedintele Ion Iliescu ca ar fi stiut de antrenarea teoristilor, dar ca l-ar acuza pe Vadim numai pentru ca a fost contracandidatul sau la presedintie, tribunul devine umil, rugator si dizgratios: "Dar, din pacate nu am posibilitatea sa calatoresc oficial in Israel, nu am legaturi cu Ambasada Israelului la Bucuresti, nu am acces la copiile acestor documente. Cu atat mai mult eventuala dvs. depozitie in procesul care mi s-a intentat va avea o valoare si o importanta exceptionala... Va fi un proces in care suntem hotarati sa aparam cele mai vitale interese ale Romaniei, ale intregii comunitati internationale, inclusiv dreptul la securitate si existenta a statului Israel". Mai sa ne dea lacrimile, nu ne-am fi mirat daca pentru astfel de cuvinte maiestrite (gandeste sigur Marele Farsor), respectivul se asteapta sa primeasca titlul de "Drept al Popoarelor" si "Cetatean de onoare al Ierusalimului".
Vadim mai avea un pas sa se "descopere" ruda cu Ariel Sharon
Nu ma pot opri insa, inainte de a da un citat din scrisoarea Marelui Mincinos, adresata premierului Sharon, si in care se face referire chiar la intalnirea Vadim-Peres de la Strasbourg. Citeste si te lumineaza, romanule care ai crezut in Vadim si vezi cum il ataca el parsiv si pe fostul presedinte Ceausescu, pe care de atatea ori l-a laudat. Citez: "Pe buna dreptate, dl. Shimon Peres, pe care am avut placerea sa-l reintalnesc in urma cu putine zile in Palatul Consiliului Europei din Strasbourg, spunea ca Israelul a trecut prin atatea in istoria sa milenara, incat astazi nu mai are de ce sa-si justifice vointa de independenta. Pe buna dreptate l-as parafraza pe distinsul politician israelian si colaborator al dvs., spunand ca Romania a trecut prin atatea nenorociri in istoria sa milenara incat a venit vremea sa se termine o data pentru totdeauna in aceasta tara cu atitudinea duplicitara mostenita de la fostii lideri ai trecutului, care pe fata se pupau, astazi cu Golda Meir si maine cu Arafat, pretinzand ca mediteaza pacea in Orientul Apropiat, iar acasa in dormitor se vaitau ca ar putea sa ajunga bunici de copil evreu. Asa ceva inseamna cu adevarat antisemitism. Si mizerie morala". Am incheiat citatul. Cine vorbeste de mizerie morala? Vadim, care mai sus ii acuza de antisemitism pe doi morti, nea Nicu si coana Leana (ea saraca fiind preocupata de faptul ca fiul lui Valentin urma sa fie sau nu circumcis). Ce josnicie! Cum confunda el planurile, ca si cum n-ai putea milita pentru pace in Orientul Mijlociu, daca nu-ti place o anumita nora! Aceasta scrisoare, ce poate oricand constitui un model de minciuna, de irationalitate, de smecherie ieftina, de dispret pentru cel caruia ii este adresata, se termina in sfarsit, dupa opt pagini, cu o declaratie de dragoste a lui Vadim pentru Israel, poporul evreu, Sharon, Peres, combinata cu drastica condamnare a terorismului si reproducerea celor cateva cuvinte pe care farsorul le-ar fi adresat lui Peres: "Israelul are dreptate. Va urez noroc!" Nu, scuzati-ma, nu se termina inainte ca Vadim sa afirme: "Stiu ca iubita dvs. sotie este originara din Brasov - la fel ca si regretata mea mama. Vedeti ce mica e lumea?" Strict autentic! Mai era putin sa se descopere rude! Ce minciuna! Nimeni nu poate crede ca acest Vadim e acelasi care, primind din SUA pe Internet, pe data de 3 septembrie 1998 o lista a membrilor Administratiei americane, remarca, facand un mare titlu in revista sa: "DESI EVREII REPREZINTA 2% DIN POPULATIA SUA, EI FORMEAZA 42% DIN ADMINISTRATIA CLINTON" dand si indicatii redactionale: "In chenar. De tradus si corectat. Chemati un expert in functii. Unde aveti dubii consultati-va cu Sever Mesca"... Daca dupa o astfel de scrisoare, indiferent care ar fi interesele Israelului in a arata caracterul de teroristi al unor palestinieni, Ariel Sharon mai stabileste vreun contact cu Vadim, inseamna ca ne inselam noi cu privire la inteligenta evreilor. Dar nu ne inselam!"
NOTA: Cei care vor sa distribuie cartea "Vadim intre Presedintie si Ospiciu" pot suna difuzorii autorizati la tel: 092.883.346 sau 093.142.059
A r h i v a
  Politia habar n-are unde este Maria Vlas    
  Adrian Nastase: Vlas trebuie sa se prezinte la Politie fara invitatii speciale    
  PNL cere demisia lui Joita Tanase pentru pasivitate in cazul FNI    
  Vacaroiu ne linisteste: "Ea oricum va veni in Romania, nu va faceti probleme!"    
  Stimate Domnule Presedinte,    
  Prefectul Capitalei sustine reorientarea creditului BEI catre afacerile consilierilor PSD    
  Popovat condamna traducerea defectuoasa a contractului de imprumut    
  Ziaristilor li se pregateste o alta lege    
  Nastase a promis APCE ca va modifica articolele din Codul Penal privind delictele de presa    
  Comisia Europeana a constatat lipsa independentei Curtii de Conturi    
  Romania nu are specialisti in tratamentul narcomanilor    
  Botosanenii nu au auzit de droguri    
  Stupefiantele iti distrug viata    
  Infirmierul drogurilor    
  MuzicaAntiDrog a scos Bacaul in strada    
  Mosia Berindei a disparut de pe harta    
  Baloanele afaceristului Alexandru Marin    
  Alexandru Iordache a fost un securist-tortionar obladuit sub aripa MI    
 Top afisari / comentarii 
 Prima si ultima carte a lui Catalin Bursaci va fi lansata la Muzeul Literaturii (381 afisari)
 Mosia Berindei a disparut de pe harta (58 afisari)
 Alexandru Iordache a fost un securist-tortionar obladuit sub aripa MI (34 afisari)
 Filosofia renascentista a lui Mirandola (28 afisari)
 Aviz pentru concubinaj (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01249 sec.