Ziua Logo
  Nr. 2109 de vineri, 25 mai 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Arbitrii exclusi asteapta viitoarea sedinta a Comitetului Executiv pentru a se decide daca-l actioneaza in justitie pe presedintele CCA
Stoica il reclama pe Grigorescu la FIFA si UEFA
-- Seful arbitrilor spune ca demersul ii va lovi pe ceilalti arbitri din Romania
Scandalul arbitrilor exclusi de catre Comitetul de Urgenta al FRF la propunerea CCA va ajunge in cateva zile la FIFA si UEFA. Ieri, Adrian Stoica, liderul de opinie al exclusilor, ne-a declarat: "Lucram deja la o intampinare catre FIFA si UEFA in care il acuzam pe Nicolae Grigorescu de doua lucruri: primul, ca a incalcat evident Regulamentul de Organizare si Desfasurare a Activitatii Arbitrilor (RODAA), si al doilea, ca a dezinformat opinia publica despre acest caz in emisiunea Fotbal-Show de la TV Romania 1". Intre timp, un alt exclus il ataca pe Grigorescu. Este vorba despre asistentul Nicolae Sterea. Dupa o aparitie in forta la emisiunea Prima Sport magazin de la Prima TV si inainte de a aparea la Procesul Etapei de poimaine, Sterea ne-a declarat: "Atata lume se pricepe la fotbal si traieste in jurul lui, dar nimeni nu-si da seama ce fel de om este Grigorescu. Pai, el spune ca a curatat arbitrajul de gunoaie, dar de fapt a dat afara vreo trei arbitri care oricum se retrageau din activitate in doua-trei luni".
Aflat la Timisoara, Nicolae Grigorescu ne-a declarat: "Hotararea de excludere a acestor arbitri a luat-o Comisia Centrala a Arbitrilor, iar analiza a apartinut Comitetului de Urgenta, deci nu Grigorescu! Atunci, de ce ma ataca doar pe mine? Este ceva tendentios. CCA a decis ca Stoica nu are valoare pentru Divizia A, nu eu personal! Cat despre protestul la FIFA si UEFA, abia astfel se vede ce caracter are fiecare. De fapt, vor lovi in ceilalti arbitri, in colegii lor. Va spun eu ce fac FIFA si UEFA in asemenea cazuri: trimit documentatia la FRF!".
Altfel, tot ieri, Stoica a mai adaugat ca dupa proxima sedinta a Comitetului Executiv, acolo unde arbitrii exclusi au trimis un memoriu, se va decide si actionarea in justitie a lui Nicolae Grigorescu pentru incalcarea regulamentului, dezinformarea opiniei publice si afectarea imaginii.
Marius GHERGHE 
A r h i v a
  Filipescu, suspendat sub tricolor    
  Opt "interni" pentru Ungaria si Lituania    
  Seful peste federatii si-a dat cu stangu-n dreptul    
  Manea se teme de suspendari    
  Sporting il vrea pe Bölöni    
  Italia sau Anglia pentru Contra    
  STIRI    
  Bayern - prima campioana europeana a mileniului    
 Top afisari / comentarii 
 "Nicolit" interzis la Iasi (124 afisari)
 Seful trupelor DIAS Constanta a fost pradat (73 afisari)
 Extraterestrul din burta dinozaurului (59 afisari)
 Multiplu debut in "Rigoletto" la Opera Nationala Romana (29 afisari)
 Varuna: a zecea planeta de la Soare (29 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00820 sec.