Ziua Logo
  Nr. 1501 de joi, 3 iunie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Justitiarul" Miron a fost trimis fortat la odihna Serea de la FCM Bacau a debutat in arbitraj Camelia Potec s-a "aurit" la Sheffield
Atunci cand te certi cu conducerea este imposibil sa nu risti o suspendare sau o amenda. Trist dar adevarat, dupa o discutie mai "(ne)ortodoxa" cu vicepresedintele Consiliului de Administratie, care este si antrenorul echipei de seniori, Marcel Lazareanu, ieri, Comitetul Director al "U" Cluj a decis suspendarea fotbalistului Ovidiu Miron pe o perioada de sase luni. Aceasta perioada de odihna a fost dictata pentru ca jucatorul si-a permis luxul de a prejudicia imaginea clubului, s-a spovedit in presa si nu a informat ierarhic. Dupa pronuntarea acestei decizii, in termen de 15 zile Miron poate sa depuna legal contestatie.
Focsaneanul Ionica Serea, fotbalist la FCM Bacau, a debutat ieri pe scena arbitrajului romanesc, conducand la centru partida dintre divizionarele C, Chimia Brazi si Metalul Filipestii de Padure. Se pare ca in acesta vara, Serea va renunta sa joace fotbal, dedicandu-se doar arbritrajului. Pe de alta parte, nu este exclus ca pentru editia 1999-2000, sa se transfere la FC Diplomatic Focsani care, sub conducerea lui Ion Sdrobis, va promova in divizia B.
Reprezentanta Romaniei la puternicul concurs de natatie de la Sheffield, contand pentru Supercupa Speedo a reusit doua performante notabile in perspectiva CE de la Istanbul (22 iulie - 1 august). Camelia Potec a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, in cadrul probelor de 200 si 400 m liber, inregistrand timpi foarte buni. "Rezultatele Cameliei ne dau sperante mari pentru apropiatele Europene din Turcia. La 200 m liber, ea a fost cronometrata in 2:00,13, rezultat ce reprezinta un nou record national si a treia performanta mondiala a sezonului. La 400 m liber, ea a reusit 4:12,72, rezultat cotat, de asemenea, ca fiind a treia performanta din lume", a afirmat secretarul general al FR Natatie, Dan Ionescu.
(MIP) (Leonard MUNTEANU) 
A r h i v a
  Outsiderii umilesc vedetele    
  Din nou penibili    
  Semnele de intrebare persista    
  Inca o obligatie bifata    
  Cu gandul la UEFA    
  Otelul fara Simionas    
  "Cainii latra" caravana merge inainte fara probleme    
  Crin Antonescu face un apel public catre MEN    
  Romanii iau cu asalt Mondialele de gimnastica aerobica    
  Vin ungurii!    
  Universitatea Craiova si-a achitat toate restantele fata de jucatori    
  Lacatus a primit drept de joc    
  Ghita Muresan si "My Giant" la Bucuresti    
  "Legione Granata" vrea sa boicoteze meciul cu Ungaria!    
  AMF Bucuresti se pregateste de alegeri    
 Top afisari / comentarii 
 Fostul capitan SRI Alexa a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare (51 afisari)
 Fuziune bahica:Efes Pilsener & Stella Artois (37 afisari)
 Mostenirea lui Ceausescu (28 afisari)
 Incepe ancheta "Dovada KGB"! (17 afisari)
 Moscova a transformat justitia Regatului Romaniei intr-un sistem de represiune de tip feudal (16 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00800 sec.