Ziua Logo
  Nr. 1476 de miercuri, 5 mai 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Iordanescu a fost felicitat de Real Madrid Rainea va fi cu ochii pe adolescente Loturile nationale de volei pregatesc Spring Cup COR risca sa ramana fara sediu!
Ieri a fost ziua de nastere a lui Anghel Iordanescu, fostul tehnician al nationalei elene implinind 49 de ani. Inca de luni Federatia Moldoveana de Fotbal a trimis un fax pe adresa FRF in care se ura "La Multi Ani!" si toate cele bune antrenorului roman. Ieri, Cornel Dragusin ne-a aratat un fax ce purta semnatura lui Fernandez Trigo, directorul general al lui Real Madrid, clubul spaniol tinand sa se alature celor care l-au felicitat pe Iordanescu.
Fostul mare arbitru roman a fost desemnat observator la un turneu "under 18", la care vor participa nationalele feminine ale Turciei, Moldovei si Sloveniei. Competitia se va desfasura la Sakaryia (Turcia) in perioada 10-16 mai. Partidele vor fi conduse de asemenea de brigazi ale sexului frumos din Cehia, Franta si Germania.
Dupa finalul Campionatului National de volei (m+f), cele doua loturi reprezentative se reunesc pentru un stagiu de pregatire, in vederea abordarii Spring Cup. Constantin Chitigoi, antrenorul lotului masculin, a ales cantonamentul de la Lugoj, iar Costinel Stan va urca in Poiana Brasov alaturi de echipa feminina. Cupa Primaverii va fi gazduita de Polonia, in perioada 13-15 mai.
Delicata disputa juridica pe tema celebrului sediu al Comitetului Olimpic Roman din strada Otetari risca sa ia o turnura defavorabila pentru sportul romanesc. Ieri, la Judecatoria Sectorului 2, presedintele completului II de judecata a consemnat lipsa aparatorului COR in procesul intentat de catre fostul proprietar al cladirii. Tot ieri, s-a invederat instantei lipsa calitatii procesuale a MTS, o institutie diferita juridic de cea a COR. Cu alte cuvinte, pentru a putea face fata "presiunilor" juridice ale fostului proprietar, COR ar trebui sa-si trimita un aparator la termenul urmator din luna iunie, pentru ca institutia olimpica sa nu se trezeasca in strada fara ca macar sa apuce sa-si construiasca apararea! Din surse olimpice, am aflat ca COR s-a sesizat deja si ca va apela la serviciile unui jurist renumit.
(M.B.) (M.B.) (G.A.) (T. RIST) 
A r h i v a
  Fortaretele de langa noi    
  Ghita Muresan a plecat la Nets pentru doua meciuri    
  Campionat terminat pentru Adrian Stoica    
  Deocamdata, ritmica ramane sub tutela FR Gimnastica    
  Copos a fost ieri la Mircea Sandu    
  Handbalul s-a imbolnavit de insuficienta financiara    
  Curatenia de primavara    
  Dragomir si Morariu pot fi adversare in turul doi, la Roma    
  Disputa juvenila in bazin    
  FCM Bacau bate timid la portile Europei    
  Reintra Sabau, Stanciu asteapta meciul cu Dinamo    
  Haita lui Dinu vrea razbunare    
  Totul sau nimic    
  Cornel Dinu neaga vreun aranjament    
 Top afisari / comentarii 
 Cornel Dinu neaga vreun aranjament (150 afisari)
 Papa va parcurge trasee "uscate" (48 afisari)
 Taximetristii de la Hilton le-au dat ofiterilor BAOLP care il pazeau pe Blair chei de 12 si 9 sa-si repare masina (43 afisari)
 MI si Parchetul bat pasul pe loc in cazul spionului Ion Corcotoi (26 afisari)
 IPJ Maramures i-a ridicat permisul de arma lui Bereczki (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00734 sec.