Ziua Logo
  Nr. 1455 de miercuri, 7 aprilie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
Sergiu Nicolaescu il ameninta cu Justitia pe senatorul Serban Sandulescu Nicolae Alexandru crede ca intalnirile lui Sandulescu cu presedintele nu privesc Comisia de Aparare Cazimir Ionescu: "O incercare de aruncare in desuetudine a institutiilor statului"
Senatorul independent, Sergiu Nicolaescu, a declarat, ieri, in plenul Senatului, ca intentioneaza sa faca toate demersurile necesare, pentru ca Justitia sa-si spuna cuvantul vizavi de pozitia colegului sau, senatorul PNTCD, Serban Sandulescu, care a oferit presei marturia lui Petre Olaru, referitoare la implicarea unor personalitati de seama in evenimentele din decembrie '89. El a precizat ca Sandulescu a incalcat Regulamentul Senatului, publicand intr-o carte a sa declaratii ale unor persoane audiate in Comisia pentru cercetarea evenimentelor din '89. Referitor la articolul aparut in ziarul ZIUA, Nicolaescu a precizat ca este de datoria jurnalistului sa-si faca treaba. Totusi, el a calificat afirmatiile lui Olaru drept "nebunii ale unui om bolnav". "Singurul argument adus in fata presei era o declaratie facuta sub asa-zisa hipnoza", a subliniat Nicolaescu, sustinand ca prin aceasta chestiune nu au fost compromisi doar cativa senatori, ci chiar institutia Senatului Romaniei.
Presedintele Comisiei de Aparare a Senatului, Nicolae Alexandru, a declarat, ieri, in plenul Senatului ca afirmatiile colegului sau de Comisie, senatorul taranist Serban Sandulescu, sunt in afara preocuparilor Comisiei. El a tinut sa precizeze ca se departeaza de aceste chestiuni, subliniind ca intalnirile acestuia cu presedintele Emil Constantinescu in afara Parlamentului, nu au nici o legatura cu activitatile Comisiei de Aparare.
Senatorul PD Cazimir Ionescu, nominalizat si el in raportul Olaru, a infirmat, ieri, cele publicate in ZIUA. El a calificat marturia lui Olaru drept "o incercare de aruncare in desuetudine a institutiilor statului, si in primul rand a celei prezidentiale". "Nu cred ca s-a incercat sa se rezolve aceasta problema in dormitorul lui Zaharia, prin hipnoza, ca un fel de joaca de-a hotii cu vardistii", a conchis Ionescu.
(O.S.) (O.S.) (O.S.) 
A r h i v a
  Declaratia consilierului prezidential Dorin Marian in legatura cu cercetarile din cazul subofiterului Petre Olaru    
  "Voi intoarce scorul in favoarea mea!"    
  Alarma cu bomba la Curtea Suprema de Justitie    
  SRI a trimis la Parchetele Militare o adresa cu amanunte despre construirea sediului de la Baia Mare    
  Iugoslavia a decretat incetarea unilaterala a focului in Saptamana Mare    
  NATO a lansat fluturasi anti-Milosevici din Romania, sustine Reuters    
  MApN neaga survolarea Romaniei de catre NATO    
  Sarbii si albanezii se acuza reciproc de masacre    
 Top afisari / comentarii 
 Declaratia consilierului prezidential Dorin Marian in legatura cu cercetarile din cazul subofiterului Petre Olaru (90 afisari)
 "Voi intoarce scorul in favoarea mea!" (40 afisari)
 Repopularea cu vulturi barbosi a Pietrosului Rodnei a fost premiata de Fundatia Ford (37 afisari)
  Administratorul "Bussines Women" a fost arestat in contrabanda cu tigari de la Constanta (21 afisari)
 Cazimir Ionescu: "O incercare de aruncare in desuetudine a institutiilor statului" (20 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.04718 sec.